Back to All Events

MINI COUNTRY FAIR


I år er der ekstra meget at glæde sig til, da vi fejrer 20 års jubilæum for afvikling af vores store ”Mini Country Fair” fredag d. 10. og lørdag d. 11. August!

Fredag fra 09.30 til 18.00 og lørdag fra 09.00 til 15.00

I år er vi oppe på i alt 58 udstillere som både er at finde inde og udenfor butikken! Det er lykkedes os at sammensætte et godt mix af salg, information, inspiration, underholdning og sidst med ikke mindst mulighed for at købe mad og drikke samlet på et sted!

Der er repræsenteret en bred vifte af brancher som favner jagten: jagtbeklædning, fodtøj, jagttilbehør, optik, våben, hund, jagtrejser, trofæ, bolig salg, jagtforsikring, trofæ transport og ikke mindst en masse spændende organisationer hvor frivillige kræfter står for ”driften”.

Se den komplette liste over udstillere HER

Vi håber at vi kan give dig en eller to hyggelige dage med de udstillere og leverandører som vi har håndplukket. Butikken er selvfølgelig bemandet med ekstra kræfter og alle salgskasser er åbne! Ud over stærke tilbud inde og udenfor butikken, så står vi selvfølgeligt også klar med en masse nyheder til efterår/vinter 2018 som vi gerne vil vise dig.

Se det komplette MCF program HER

Se køtilbud og alle andre MCF tilbud HER

Se vores Mini Country Fair annonce HER

Velkommen til!

Vi glæder os til at se dig!

  

Earlier Event: June 15
SOMMERUDSALG
Later Event: September 14
HUBERTUSHUSET - 50 ÅR