Back to All Events

Tøseaften i Hubertushuset

tøseaften.jpg

TØSEAFTEN

I HUBERTUSHUSET

Traditionen tro afholder Hubertushuset den årlige “Tøseaften”, hvor hygge, netværk, foredrag, shopping og højt humør er i højsædet.

Sæt kryds i kalenderen og køb billet allerede nu og tag eventuelt din bedste veninde med (der er naturligvis ingen adgang for mænd)!

Vi har god erfaring med at de besøgende tøser er et godt mix af jægere, hundefolk, outdoor interesserede og i mange tilfælde også blot tøser som er nysgerrige efter at finde ud af hvad jagt og outdoor er for noget.

Datoen er tirsdag d. 6. november fra kl. 18.30 til 21.30.

I år får vi blandt andet besøg af jæger og kogebogs forfatter Julie Hey, der er aktuel med sine nye bog “Hey! Det er vildt”.

Julie vil desuden i løbet af året levere spændende jagtopskrifter som kan inspirere til at få lavet nogle lækre og ”vilde” retter! Se mere om dette i vores ”Jægerunivers”.

Der er plads til 70 tøser - først til mølle! Så skynd jer - det plejer at gå stærkt!

Vi glæder os meget til at se Jer!


Aftenens program

18.30 Dørene åbnes

18.40 Velkomst v/Hubertushuset

18.45 - 19.10 ”Vildt gode hapser”, Vi byder på et glas vin og en lettere anretning: Anderagout med parmesanflager og timiandrys.

19.15 - 19.40 Foredrag med Julie Hey : ”MIN LIVRET ER JAGT”. Et spændende foredrag om jagt som livret, kvindelig jæger i en hanegård, skydning, jagt og netværk. 

19.40 - 19.50 Pause i foredraget. Lidt tid til at netværke og nyde Julie Heys ”søde tøsede rødbede muffins”, kaffe, vand m.m.

19.50 - 20.15 Forsat foredrag med Julie Hey: ”HEY! DET ER VILDT”. Opfølgning på “Jagt og netværk” og derefter “jagt med god smag” og “et vildt nemt køkken”.

20.15 - 21.30

- VIP Tøseshopping med gode rabatter %!

- Vinsmagning i selskab med udvalgt lokal vinpartner (mulighed for at købe de gode vine med hjem)

- Mulighed for at købe Julie Heys nye bog ”Hey, det er vildt” til en speciel pris – gælder kun denne aften

21.30 Tak for i aften! Alle Tøser få en ”goodiebag” med hjem :)

 

Billetpris: 100 kroner per person

Earlier Event: September 27
Foredrag om livet i Slædepatruljen Sirius
Later Event: November 17
HERREGÅRDSJAGT FOR ERFARNE JÆGERE